GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 13:11 Urządzenia do podsłuchu, mini kamery itp
Witam
Wczoraj w radio słyszałem jak gość który prowadzi sklep z takimi urządzeniami mówił, ze popyt na nie jest teraz ogromny. Politycy zresztą dają przykład.
Urzywaliscie kiedyś takich urządzeń?
Pochwalcie się w jakim celu i czy sie sprawdzają?
Witam Podsłuchiwanie prywatnych rozmów telefonicznych jest nielegalne
Owe podsłuchiwanie narusza prawa osobiste osób, które są podsłuchiwane. Ci, którzy podłączają się pod telefony, aby podsłuchiwać świadomi są tego, że jest to niezgodne z prawem... Powiem Wam, w tajemnicy, aby podsłuchiwać rozmowy nie trzeba specjalistycznego sprzętu. Wystarczy krótkofalówka...
_________________ Niektórym interesom sprzyja znalezienie prawdy, innym jej niszczenie.
Podsłuchiwanie teoretycznie jest nielegalne, ale skoro tak to czemu np. Ziobro straszył nagranymi taśmami Leppera, a nikt nie sądził Ziobry za to, że podsłuchiwał.
Ostatnio jak była u mnie w firmie instalacja monitoringu to też obiło mi się coś o podsłuchu. Mnie to zupełnie niepotrzebne, ale ile jest takich ludzi co z tego korzysta i narusza prywatność innych osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.