GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 10:50 Śmieszne pseudoreklamy na naszym forum
Szukam dobrego kompleksowego biura rachunkowego ze stolicy lub okolic. Biznes się rozkręcił, i muszę zatrudnić specjalistów. Także czekam na każdy kontakt, sprawdzony i pewny.
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 07:51 Potrzebuję waszej pomocy!
Wczoraj wieczorem wracałam do domu z pracy i przejeżdżałam przez las. Wyleciał mi nagle dzik i uszkodził mi błotnik, prawą przednią lampe i zderzak. Strasznie się wystraszyłam i nie wiem co mam z nim zrobić.Dziś już nie mam czym jechać do pracy. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić.
Znam bardzo ciekawą stronę gdzie znajdzie pani używane części do swojego samochodu. Z pewnością ułatwi to pani naprawę auta. (tu była sobie reklama. Admin) Kupywałem u nich dużo razy ponieważ mam swój zakład mechaniczny. Najlepiej skontaktować się z nimi telefonicznie niż poprzez "klikanie". Gdyby nie znalazła tam pani potrzebnych części zawsze można skorzystać z allegro.
Pozdrawiam.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 15:43
Aneta.ph a co z dzikiem? zgłosiłaś leśniczemu?
Arnold134 jakie to szczęście, że tak szybko natknąłeś się wśród tysięcy stron na post Anety.ph i niezwłocznie pospieszyłeś jej z radą. Pewnie 5 minut później auto zostało naprawione
Ps
Aneta.ph, + Arnold134, = to samo IP
Co też teraz ludzie nie wymyślają, żeby sie reklamować
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:08 Poprawienie rozpoznawalności firmy w internecie?
Chce poprawić sytuacje swojego przedsiębiorstwa poprzez polepszenie jej rozpoznawalności w internecie jakie działania byście mi doradzili aby uzyskać w tym celu najlepsze rezultaty?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 19:35
No widzisz czego to się nie robi, aby pomóc potrzebującemu?? Fachowa pomoc w 5minut .
A najlepsze jest to, że uważają, że nikt nie zauważy tej kiepskiej reklamy...
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
No witaj, mój biznes obsługuję pod tym względem firma (tu była sobie nazwa firmy), właśnie z centrum są. Profesjonaliści, dobry kontakt i pewność wykonania. Nie miałem z nimi żadnych problemów.
Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 03:25 Zaproszenia na ślub
Przejrzałam setki zaproszeń ślubnych, ale żadne mi się nie podobały. Doradźcie mi, gdzie znajdę eleganckie zaproszenia. Chciałabym aby były niepowtarzalne, eleganckie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.