GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 22:09 Jaki wybrać telefon? - Sierpień 2010
Jeśli masz problem z wyborem odpowiedniego dla Ciebie telefonu to trafiłeś/aś w odpowiednie miejsce!
W tym temacie możesz spytać jaki telefon byłby najlepszy dla Ciebie!
Pamiętaj jednak, aby podać cenę maksymalną telefonu, oraz co chciałbyś/chciałabyś mieć w swoim nowy telefonie.
Nie zapomnij również o poinformowaniu nas czy ma być to telefon dotykowy, slider czy też klasyczny.
Podsumowując: napisz jaki powinien być telefon Twoich marzeń, a my na pewno znajdziemy dla Ciebie najlepszy!!
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 09:34
Kurde, no to jest temat jak trzeba! Nareszcie nie będzie bałaganu w dwudziestu oddzielnych
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Witam.
Od trzech mam SE k800i. Trudno mi się rozstawać z tym telefonem bo przypadł mi do gustu jak żaden inny lecz ma już swoje lata i czas wymienić.
Poszukuje telefonu do £200.
Wymagania:
-Aparat taki jak w k800i lub lepszy (w szczególności flesz)
-Wi-fi (b. zalecane ale nie wymagane)
-Czas trzymania baterii min. 5 dni.
-MP3, 3GP, MP4 etc.
Co polecacie? Szczerze mówiąc to nie wiem czego mam oczekiwać od telefonu, ale najważniejsze wymieniłem powyżej.
Z góry dzięki za pomoc.
PS: Proszę podawać propozycje telefonów tylko tych które mieliście okazje testować.
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 09:56
Kurde no... Spójrz, szefie, co jest pod Twoim tematem? Pytania o telefon właśnie tam należy kierować.
Do £200? Cholerka... nie wiem jak stoi kurs... ale coś chyba 4.7...
Tylko z baterią będzie ciężko niestety.
HTC Touch PRO jak się patrzy.
Omnia
Samsung Galaxy
HTC Dream
LG Swift?
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
HTC - Nie podoba mi sie
Omnia - Kichacki flash
samsung galaxy - za drogi
HTC Dream - Nie lubię mieszanek typu: dotykowy ekran oraz klawiatura querty.
LG Swift - Zbyt babski.
Z tych wszystkich to najbardziej przypada mi do gustu omnia ale "LED flash" straszy...
Sorry za wybredność ale chce coś dopasować na najbliższe 2-3 lata
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:43
Jeżeli zależy ci na aparacie, a telefon nie musi mieć jakiegoś super systemu, to myślę, że C905 cię zadowoli. Aparat jest bardzo fajny (z xenonem), jest WiFi, bateria trzyma całkiem dobrze, a i wykonanie telefonu nie pozostawia nic do życzenia.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:24
O! Proszę bardzo.
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
wygląda mi on na lepszą wersje k800i.
Czy aparat i flesz jest równie dobry jak w k800i, oraz czy nagrywa lepiej filmy bo w moim obecnym rozdzielczość 176x144 jest delikatnie mówiąc denerwująca.
Oraz, czy ktoś miał styczność z tym telefonem?
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:35
Chyba wszyscy na forum mieliśmy z nim styczność. To właśnie JEST lepsza wersja k800i z nastawieniem tylko na aparat i internet. Tylko, że to przestarzały telefon i aparat i tak jest w nim tylko dodatkiem(nie licz na cuda), na szczęście jest dodatkiem w miarę dobrym, filmy są w nieco wyższej rozdzielczości, tylko pikseloza wciąż się zdarza.
w sumie i tak by Cię zadowolił jeśli nie zależy Ci na systemie.
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
Że mam 15 lat nie znaczy że szukam telefonu do szpanu przed kumplami. Szukam telefonu dla siebie nie dla znajomych. Jeżeli aparat jest lepszy niż w k800i to biorę niemal na 100%.
Do wi-fi i tak używam laptopa lub psp ale w telefonie czasami może być fajnym dodatkiem.
Dodatkowo na zdjęciach widzę że nie ma joystika które mi padały w każdym SE (również w k800i) co jest oczywiście na +.
Pytanie decydujące: Czy flasz jaki aparat jest taki jak w k800i czy lepszy?
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 12:49
Lepszy, ale powyżej dwóch metrów i tak lipnie działa. Czyli standard... ale lepiej niż k800i
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 13:46
ProTofik, tutaj masz zdjęcia z C905.
Nie wiem jak z cenami w Anglii, ale u nas trzeba dać za używanego 500-600zł, a za nowego 900zł.
I nie lepiej kupić używanego za £40?
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.