GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 19:11
Najlepsze operty mobilnego neta ma Play. Zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do ilości gigabajtów.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Przyznam szczerze ,że brałam też pod uwagę Orange. Play nie bardzo mnie przekonuje z racji wcześniejszych doświadczeń brata .
Mieszkam w dużym mieście , więc z zasięgiem nie powinno być problemu. Możecie coś powiedzieć o free?
Play ma najlepszy mobilny, to fakt (mam, chodzi super), ale już nie działa na zadupiach - tam sprawdza się tylko radiowy orange (tez mam, taki wielki modem z antenkami jak ufo)
Telefon: Samsung Galaxy SII
Sieć GSM: Play
Internet: Orange
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 13:10
W internetu mobilnego zwykle korzystają osoby, które z jakiś powodów nie mają dostępu do stałego łącza, więc nie zawsze ten wybór jest czy chce czy nie chce mobilnego:) testowałem i play i orange i zdecydowanie orange lepiej śmiga.
Zależy gdzie mieszkasz,od zasięgu. W mniejszych miejscowościach chyba najlepiej sprawdzi się Orange oraz Plus,ale warto sprawdzić wszystko wcześniej dokładnie na mapce zasięgu danego operaotra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.