GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 11:40
no wiec co do ściągania plików to raczej przegladarka niema nic z tym wspulnego
proponuje uzywac programu flashget albo cos podobnego przyspiesza sciaganie i wogule pomocny programik
_________________ eeee.....ale ocho chodzi
Dyszel Gość
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 21:36
Ma znaczenie. Tak jak jest wiele różnych prograów typu FTP i niektóre działaja szybciej a niektóre wolniej.
Podobnie jest z przegladarkami przy sciąganiu plików.
Wysłany: Pon Cze 27, 2005 18:05
no to wytłumacz mi to jak przegladarka wpływa na to jak szybko ściągasz plik
bo z tego co ja wiem to niema żadnego wpływu
ale jeśli sie myle to mnie oświeć
O ciekawy temat, gdyż sam kiedyś zauważyłem, że przez Operę jakoś mi się wolniej sciągają pliki.
Tak więc u nie też to wystapiło i nieuważam żeby to była wina łącza.
jeśli już wykorzystywać przeglądarkę jako menadżera plików to polecam Firefoxa, już sam menadżer pobierania wbudowany w przeglądarkę jest dość dobry, a dodatkowo można ściągnąć funkcjonalne rozszerzenie, takie jak np. DownThemAll!.
wiem bo sam używam od jakiegoś czasu, nawet jako alternatywę do FlashGet'a (najlepszego zewnętrznego menadżera wg mnie)
pozdrawiam.
Najlepszą przeglądarka jest Opera szybko dziala i jest bezpieczna a co do ściągania plikow mozna sobie w niej ustawić jaki program ma pobierac pliki ja mam np. FlashGet mam też przeglądarke firefox ale jest znacznie wolniejsza i zjada więcej ramu polecam Opere ktora jest moim zdaniem najlepsza przegladarka!! http://operapl.net/pobierz/opera/windows/intel/ stąd mozna pobrać Polecam!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.