GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 12:45 Skype - status na stronie?
Czy mozna tak jak w przypadku innych komunikatorów wyświetlać status skypa na stronie i jak to sie robi?
Gość
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 22:24
Też chciałbym wiedzieć czy sie da tak jak pisze Leganza
Terry Gość
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 21:32
Przecież na wielu stronach widać, że się da, np: sklepy internetowe.
taki ktoś Gość
Wysłany: Śro Kwi 26, 2006 07:36
też tego szukam
Gość
Wysłany: Śro Kwi 26, 2006 07:36
jak znajde to i tak wam nie dam ;]
Gość
Wysłany: Śro Kwi 26, 2006 08:05
to znowu ja, widze że dawno nikt tu nie zaglądał;] pomyślałem że jednak wam powiem znalazłem to i nie będe kawał ch*ja i wam napisze, na tej stronce jest coś jakby kreator generowania kodu html, http://www.skype.com/intl...tons/email.html jak sie to komuś przyda to niech da znać na mój numer gg ok?? oto on 8162080
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.