GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:02 Problem z wyłaczeniem T9 w Moto Milestone
Witam
Pytanie jak w temacie
jak wyłączyć słownik T9 w Motoroli Milestone gdy wysuniemy klawiaturę ..
Na dotykowej klawiaturze się da a niestety na 2 nie znalazłem opcji żeby to wyłączyć..
Trzeba jakiś programik wgrać czy jest możliwość nastawienie tego w telefonie prosze o pomoc ,,
Pozdr
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 10:41
Standardowo to to ma tak właśnie wgrane, jak nie masz tego w opcjach pisania, czy wiadomości to się musisz przyzwyczaić, ale wydaje mi się, że jest. Zaraz jeszcze poszukam...
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 13:40
W motoroli niema chyba T9, ale iTap . Ale jego wyłącza się również, gdzieś na wyświetlaczu podczas pisania smsa masz pewnie jakieś oznaczenie w jaki sposób piszesz, a któryś przycisk z klawiatury odpowiada za zmianę na zwykłe Abc.. . Nie wiem który przycisk za to odpowiada, ale sprawdź w ustawieniach podczas pisania smsa.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.