GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Taką samą odpowiedz ja otrzymywałem brak warunków technicznych pomimo podpisanej umowy.a odszkodowania nie dostałem bo to wina moja że w takim punkcie mieszkam także walcz jeśli się ci uda napisz jak leci walka..Pozdrawiam
Witam
Pracuję na BL więc może się przydam. Jeśli chodzi o warunki techniczne to od razu powiem że może być ciężko, niektórych rzeczy nie jesteśmy w stanie przeskoczyć (Doradcy na BL) ale jeśli chodzi o odszkodowanie to wystarczy zadzwonić na 9393 i złożyć reklamację chociaż je proponuję od razu skargę. Do momentu jak jednak nasi podwykonawcy zdecydują się podłączyć linię zapłacimy całość abonamentu w tym przypadku zdaję się że za plan tp 60 z tego co doczytałam. W razie dalszych pytań zapraszam na nowe forum poświęcone właśnie dla Was drodzy Klienci, pytajcie a postaram się pomóc lub poradzić co mówić w kontakcie z BL.
Witam po długiej przerwie
Powiem Wam, że nie rozumiem TP.. nie potrafię logicznie wytłumaczyć ich działania.. na prawdę ;P
Złożyliśmy kolejną reklamację że w związku z niedotrzymaniem terminu rozpoczęcia świadczenia usługi, zgodnie z umową, przysługuje nam 1/30 kwoty abonamentu za każdy dzień zwłoki.. no i dostaliśmy odpowiedź, że owszem, TP nie wywiązała się z umowy i wypłacą nam odszkodowanie. W odpowiedzi od TP kwota do wypłaty to 225zł. A do momentu podłączenia linii będą płacić za każdy miesiąc 50zł.
No komedia! Przecież nikt w zimie nie będzie chodził po słupach i linii podłączał! Więc do końca lutego (szacuję, że do tego czasu będzie zima ) c.d. odszkodowania. Więc jakby policzyć, to za 8 miesięcy zwłoki nazbiera się 400zł!! Nie wiem ile kosztuje podłączenie linii, ale myślę, że trochę metrów by z tych czterech stówek było..
Ale.. skoro TP stać na takie "marnotrawstwo".. ja narzekać nie będę - aż tak bardzo
Pozdrawiam i postaram się informować jak dalej potoczy się nasza przygoda z TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.