GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Hehe... czyli jednak lokalna prasa nie jest tak dobrym miejscem do poszukiwań Zleć to do tego serwisu - nawet jeśli pojawią się jakieś oferty to przecież wcale nie musisz z nich korzystać...
Dobra nie czekam już dłużej. To http://szukajeksperta.com/ może szybciej mi kogoś znajdzie. Za chwilę wszystko dokładnie opisze i będę czekał. Lokalna prasa nic, więc może przynajmniej internet tutaj zadziała.
Powinni ci już odpowiedzieć - to raczej szybko jest załatwiane. Bardzo dziwne, że nikt z lokalnej pracy się nie odezwał. Przecież ludzie szukają takich jednorazowych zleceń...
Szczerze mówiąc to jestem w ciężkim szoku. Kiedy jeszcze kilka lat temu umieszczałem jakieś ogłoszenie w sieci to odzew był tak duży, że się odechciewało odbierania telefonu, a tu proszę. Może ludzie mają za dużo pracy... Co do tego serwisu to zgadza się - już w poniedziałek rano miałem do dyspozycji eksperta. Na razie umówiliśmy się na spotkanie. Ma zerknąć mniej więcej jak to wygląda i podać stawkę. Ogólne warunki - całkiem przyzwoite.
Chyba fachowcy przyzwyczaili się już do szukania zleceń przez internet W sieci łatwiej i nie trzeba wydawać codziennie kasy na gazetę lokalną, a ogłoszenia pojawiają się codziennie. Z tego może to właśnie wynikać
Witam po świętach Jestem już po spotkaniu i diagnozie. Efekt był dla nas zaskakujący. Nie mogę podawać zbyt wielu szczegółów bo sprawa trafi do sądu. Staliśmy się ofiarami oszustwa. Fachowiec doskonale zna się na rzeczy - prawdziwy specjalista!
Cieszę się, że mogłam pomóc. Napisz tylko czy próbował was oszukać ktoś znany np. sąsiad, czy ktoś przypadkowy? Kurde, co w tym kraju się dzieje? Nawet swojego łącza telefonicznego trzeba pilnować ;/
Przypadkowy to ktoś nie był - znają się na rzeczy i szukali frajerów. Gdyby rachunek był dwa razy wyższy to pewnie byśmy to przeboleli, ale to co zrobili było przesadą. Nie wiem czy trafią za kratki, ale na pewno zawiasy z tego będą mieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.