GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ja osobiście bym odradzał, pewnie wszyscy już na tym forum wiedzą doskonale za co Tele2 otrzymało karę od UOKiK. Ja z usług firmy karanej przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów bym raczej nie skorzystał, tym bardziej iż została ukarana za - mówiąc wprost - oszustwo. A wybór operatora jak już ktoś wcześniej wspomniał zależy od indywidualnych oczekiwań klienta. Jednym bardziej pasują darmowe minuty otrzymywane w (zwykle wysokich) abonamentach, drugim niskie abonamenty (co nierzadko jest związane z wysokimi cenami za połączenia). Moja rada - popytać znajomych z czego korzystają i czy są zadowoleni. Można również skorzystać z tak prostego urządzenia jak kalkulator, przejrzeć cenniki operatorów i szacunkowo obliczyć ewentualne oszczędności.
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 06 Maj 2009 Posty: 9 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 14:26
nie wiem czy teraz w ogóle opłaca się miec stacjonarny telefon...korzystniej kopic kom i traktować ją jako tel domowy na karte lub abonament- tu dużo minut i smsów do wszystkich my zrezygnowaliśmy ze stacjonarnego i nikt z domowników nie narzeka na komóreczki:)
_________________ ....dżem na śniadanie, obiad i kolacje ..:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.