GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:11 Jakie macie CB Radio w swoim autku ??
Witam serdecznie,
Ja obecnie w swoim bolidzie mam radyjko TTI 770 (tanie, ale naprawdę fajne CB radyjko) i do tego antenę Hustlera..ogólnie cały komplet sprawuje się bardzo dobrze zarówno na trasie, jak i w sytuacjach jak szukam danego miejsca. Jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony .
Pozdrawiam
Marta [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 18:06
Mój tata zakupił INTEK M720+ do tego antena MIDLAND 145 i sprawuje się super
jesteśmy zadowoleni i nasze kieszenie tez
Naprawdę polecam to zestawienie
Telefon: Samsung Avila
Sieć GSM: Mix Plus
Internet: aktualnie iPlus
Komunikator: GG
CB: President Johnny II
Wiek: 38 Dołączył: 05 Sty 2010 Posty: 2 Skąd: Kcynia, Szubin.
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 19:49
President Johnny II + Antena Lemm (1,5m. bodajże).
Oprócz tego kabel wyjściowy mam podłączony pod głośnik od strony kierowcy i wtedy mogę słuchać komunikatów SB i muzyki z Radia. Brak efektu zagłuszania.
Jest to dość drogi sprzęt ale wart swojej ceny. Przy dobrej pogodzie ściągam CZYSTO rozmowy z dystansu ok. 15km. Przy maksymalnie rozkręconym potencjometrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.