GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 19:56 Nowe halohalo.pl
Właściwie to przeszło tzw. lifting ale wygląda jak nowe. Jest wyraźniejsze i myślę bardziej profesjonalne. Mam nadzieję, że również dostrzeżecie zmianę na lepsze.
Dla porównania, poprzednie logo:
i po liftingu nowe:
Zapewne zauważycie także podpis pod halohalo.pl:
portal, forum, komunikator
Portal mamy, forum mamy a komunikator będziemy starać się mieć ... przynajmniej tyle mogę póki co zdradzić
Telefon: SamsungAvila
Sieć GSM: Orange
Internet: Dsl Pomógł: 2 razy Wiek: 76 Dołączył: 12 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: pomorskie
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 17:08
Rzeczywiście logo przemawia inaczej ale mi jako nowicjuszowi na tym forum przeszkadza brak podfor.Np:Chcąc znaleść posty związane z Samsungiem Avilą muszę przeszukać całe forum Samsunga lub opcji szukaj.Nie interesują mnie na tyle inne marki czy modele abym chciał o nich czytać czy przeglądać posty z nimi związane!
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 12:40
Wraz ze wzrostem tematów w kategoriach dotyczących danych marek, będą tworzone podfora. Niemniej obecnie moim zdaniem takich tematów np właśnie w Samsungu jest za mało, żeby dzielić kategorię główną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.