|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako ku990 |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam! Przegladam oferte orange dla firm, gdyz wlasnie teraz bede bral od ...
|
41326 |
21 |
witam. dostalem telefon lg ku990 od znajomego z anglii ktory znalazl ten telefon i nie ...
|
24517 |
8 |
Witam mam taki problem z moim LG ku990 : nie moge go włączyć ...
|
21568 |
6 |
WItam sprawa wyglada tak: wgralem softa, i po ukonczeniu, telefon sie restartowal (tak powinno byc) ...
|
18112 |
2 |
Witam wszystkich serdecznie i proszę o poradę. Zastanawiam sie nad kupnem telefonu. Nie wiem jednak ...
|
17290 |
9 |
Witam Konczy mi sie umowa i chce zakupic nowy telefon. [br ...
|
16249 |
6 |
Witam! Mam LG ku990 i chciałem do niego kupić karte 4GB ...
|
13627 |
4 |
Witam serdecznie jestem nowym użytkownikiem , potrzebuje rzetelnej opinii na temat wymienionych przeze mnie telefonów ...
|
12475 |
5 |
Kupiłam ten oto właśnie telefon na allegro i okazało się że ma drobną usterkę. Pisząc ...
|
11875 |
3 |
Jak wiecie . Mam pytanie czy warta kupić LG ku990 bardzo mi się podoba i ...
|
10732 |
2 |
Witam! Mam pytanie! ktory telefon jest, ze tak powiem "lepszy" : HTC SPV M3100 ...
|
10663 |
4 |
Witam przymierzam się do zmiany telefonu moją uwagę przyciągnęły właśnie te 2 tel. Nie ...
|
10558 |
4 |
Witam mam pytanie czy jest jakaś różnica między LG ku990 i U990 czy tylko brak ...
|
9715 |
1 |
Witam... Jestem posiadaszczem LG ku990 Niestety od 2 dni borykam się z problemem ...
|
9676 |
1 |
Jak w temacie. Zamierzam kupić telefon w mixie play'a, po przejrzeniu oferty wybrałem ze względu ...
|
8575 |
2 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|