|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako nokia |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam mam problem z nokia 5130 dostałem SMS i koniec zawiesił się nie moge nic ...
|
7144 |
0 |
Nie mogę podłączyć BT headset jabra do telefonu nokia e51. Dochodzę do pytania o ...
|
7072 |
1 |
Sprzedam Nokie N96 16gb czarną z całym zestawem, bez simlocka, stan dobry ;). Sprzedaje, ponieważ ...
|
6982 |
0 |
otoz nie dzialaja mi przyciski klawisza funkcyjnego, w lewo i w prawo. formatowalem juz ...
|
6931 |
0 |
Jak w temacie sprzedam telefon nokia 6110 navigator. Telefon ma rok, posiada kilka drobnych rys, ...
|
6919 |
0 |
W tym temacie informujemy o nowościach Noki. Oczywiście tych dotyczących telefonów komórkowych i akcesoriów do ...
|
6889 |
0 |
Mam do sprzedania nokie n95 8 gb stan idealny orginalna bez simlocka kolor czarny ...
|
6652 |
0 |
witam, niedlugo konczy mi sie umowa w mixplusie i bede ja przedluzal. mozecie mi pomoc ...
|
6262 |
0 |
problem polega na tym iż chcialbym zmienic jezyk na polski programem nss i wyskakuje mi ...
|
6238 |
0 |
Cały czas oblegam forum samsunga więc teraz może coś na Noki, właśnie ktoś mi podsunął ...
|
6169 |
0 |
Tylko w ten weekend – Mistrzostwa Polski w Snake! W piątek, sobotę ...
|
5143 |
0 |
W Play wystartowali z akcją dla osób zainteresowanych kupnem nowej Nokii 5. Akcją chyba jedyną ...
|
5041 |
0 |
Do cenników w Play właśnie trafiły dwie nowe słuchawki i dodatkowo obniżyli ceny innych modeli.[br ...
|
4960 |
0 |
Pytanie jak w temacie - N75 czy E65??? Który telefon polecacie? ...
|
34 |
1 |
|
0 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|