|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako do |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Plus wprowadził nowe odsłony ofert głosowych z wakacjami od opłat. Dzięki promocji „JA+ Abonament za ...
|
5119 |
0 |
Smartfon Allview V2 Viper S otrzymał aktualizację do systemu operacyjnego Android 7.0, Nougat. ...
|
5062 |
0 |
W Play wystartowali z akcją dla osób zainteresowanych kupnem nowej Nokii 5. Akcją chyba jedyną ...
|
5041 |
0 |
T‑Mobile w najnowszej kampanii reklamowej przekonuje, że na korzystających z jego oferty na kartę, nie ...
|
5026 |
0 |
Huawei P10 Lite właśnie wszedł do sprzedaży w Orange. Elegancka, pokryta ...
|
5002 |
0 |
Najnowszy Sony Xperia XZ Premium zasługuje na uwagę, więc w Orange postanowili poświecić jej nieco ...
|
4966 |
0 |
Bonus 50% do doła dowania usług „na kartę" z okazji Dnia Dziecka! [br ...
|
4867 |
0 |
Rebelia opanowuje T-Mobile! Zarejestruj lub przenieś numer do T-Mobile na kartę i odbierz gadżety rebelianta[br ...
|
4702 |
0 |
Teraz jest najlepszy czas na przeniesienie numeru do Play na Kartę [br ...
|
4654 |
0 |
Jak zaoszczędzić pieniądze kupując bilety lotnicze do USA?
|
3961 |
4 |
Jestem w trakcie planowania otwarcia kawiarni i aktualnie stoję przed ważnym wyborem – selekcją ekspresu ...
|
904 |
2 |
Na wstępie aby Wszystkich rozśmieszyć napisze że moje przygoda ze smartfonami zaczęła i skończyła się ...
|
64 |
2 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|