|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako problem |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Mam problem z przypisywaniem kontaktów do grup, a raczej z ich funkcjonowaniem. Właśnie nie mam ...
|
8839 |
1 |
Witam wszystkich! Mam pytanie co do shg e250 (samsung) jak skonwertuje jakis plik na 3gp ...
|
8776 |
1 |
Witam,mam problem po wymianie taśmy mianowicie gy wpisze kod pin i telefon sie uruchomi chodzi ...
|
8749 |
1 |
Witam, ustawiłam w moim telefonie hasło na wiadomości. Przez jakiś czas ...
|
8695 |
1 |
Witam! Mam problem z moją nokią e66, otóż od jakiegoś czasu nie mogę uruchomić aparatu. ...
|
8683 |
1 |
....dałem się nabrać koleś chciał mi wysłać coś przez bluetootha i okazało się, że może ...
|
8659 |
1 |
Witam! Nie wiedziałem do jakiego działu mam wrzucić ten temat, ale postanowiłem napisać go ...
|
8614 |
1 |
Od jakiegoś czasu (dwa dni) mój smartfon zaczął nie koniecznie robić to co chciałem. Po ...
|
8503 |
0 |
Witam mam problem z SE T230 oto opis: gdy chcę napisać SMS'a ...
|
8458 |
0 |
Witam. Ostatnio pisałem psot o zalaniu w580i. Dobry znawca wymienił zalane podzespoły i powiedizął mi ...
|
8434 |
1 |
Witam mam problem z nokią e50 otóż telefon który posiadam ma kod zabezpieczający włączający sie ...
|
8425 |
1 |
witam wczoraj podczas przesylania pliku przez bluetooth telefon sie wylaczyl gdy go wlaczylem pojawij sie ...
|
8416 |
1 |
Witam, Posiadam LG KU380 i nie mogę włączyć Bluetootha ponieważ wyskakuje mi[br ...
|
8380 |
0 |
Mam problem z wysyłaniem wiadomości próby nie udają się jak wyświetlam szczególy to ZAMKNIJ INNE ...
|
8314 |
0 |
Witajcie, no więc problem jest taki: kiedy włączam telefon, pokazuje się komunikat "czy uruchomić ...
|
8224 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|