|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako dla |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Witam! Muszę sobie sprawić nowy telefon, ponieważ mój obecny nie ...
|
9121 |
2 |
Firma Samsung zaprezentowała wczoraj swoje najnowsze flagowe smartfony: Galaxy S8 oraz S8+. O godzinie 18.00 ...
|
9055 |
1 |
Witam. Poszukuję smartfona dla mojej pani, budżet - nie chcę przekraczać 500zł (telefon nowy).[br ...
|
8995 |
2 |
tak jak w temacie napisane
|
8926 |
1 |
76 proc. rodziców nastolatków uważa, że ma niższe kompetencje cyfrowe niż ich dzieci. Dorośli nie ...
|
8878 |
0 |
Witam, chciałbym zapytać posiadaczy tego telefonu, czy jakoś rozmów na dwóch kartach jest dobra czy ...
|
8857 |
1 |
Witam. Mama posiadała od 9 lat telefon i numer w erze, a tego roku ta ...
|
8707 |
1 |
OwnFone - pierwszy telefon dla niewidomych i niedowidzących: http://tech.wp.pl/kat,1031195,title,OwnFone-pierwszy-telefon- dla-niewidomych-i-niedowidzacych,wid,16655767,wiadomosc.html
|
8413 |
0 |
Poszukuje telefonu dla mamy. Prosił bym o rady. Telefony z tej stronki (Nowa Era 20 ...
|
8185 |
2 |
Lagi, wysoki ping, gubienie pakietów – to najczęstsze problemy, z którymi muszą zmierzyć się wszyscy ...
|
8164 |
0 |
Witam! Czas zakupic nowy telefon i chcial bym sie dowiedziec jaki model ...
|
7999 |
1 |
Tenda AC23 to dwupasmowy, gigabitowy router, który został zaprojektowany dla osób z dostępem do szybkiego ...
|
7918 |
0 |
Witam !!! Mam pytanko jaki polecacie telefonik dla dziewczyny koniecznie z klapka do kwoty ...
|
7840 |
0 |
mophie wprowadza na rynek etui charge force dla smartfonów iPhone 7/7 Plus oraz Samsung Galaxy ...
|
7795 |
0 |
Chce kupic na prezent telefon komórkowy dla starszej osoby. Musi być prosty w obsłudze, mieć ...
|
7519 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|