|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako telefon |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Poszukuje telefonu dla mamy. Prosił bym o rady. telefony z tej stronki (Nowa Era 20 ...
|
8905 |
2 |
Witam serdecznie, Jestem całkowicie zielony w dzisiejszych nowinkach etc. Stąd moje pytanie... Czy może ...
|
8884 |
2 |
mam pytanie czy telefon kupiony w heyah(w tychtakich stoiskach w marketach np) ma simlocka???????
|
8866 |
0 |
http://www.youtube.com/watch?v=wUxmTu-M5QY Test porównawczy zasięgu telefonów EnGenius EP801 (certyfikat CE) z telefonami DECT ...
|
8842 |
0 |
Jak w temacie poszukuje telefonu do 400zł koniecznie z obsługa kart mmc do 1GB. Niestety ...
|
8827 |
0 |
pOTRZEBUJĘ telefon KTÓRY BĘDZIE MI OTWIERAŁ APLIKACJĘ WORD, W MIARĘ ŁADNIE I SOLIDNIE WYGLADAŁ TAK ...
|
8806 |
2 |
Szukam telefonu z budowanym zestawem głośno mówiący ale żeby zestaw włączał się automatycznie po odebraniu ...
|
8779 |
1 |
Witam, mam dziś do was 2 pytania. Pierwsze z nich to ...
|
8749 |
1 |
Witam, posiadam telefonik Samsung s7220 ultra, niestety brakuje mi w nim klawisza "c" a możliwości ...
|
8749 |
2 |
Posiadam na sprzedaż 2 telefony Nokia 3120+ładowarka telefony są w bardzo dobrym stanie-żadnych uszkodzeń,żadnych ...
|
8740 |
0 |
Zgubiłem dzisiaj dotykowy telefon Samsunga Avilę. Spadł mi na 100% do śniegu, wiem mniej ...
|
8716 |
2 |
!!Witam!!Mam dylemat, a raczej kłopot wyboru telefonu.Mianowicie mam do wyboru trzy telefoniki :Nokie 6020,Siemensa C75 ...
|
8692 |
0 |
Chciałbym zakupić sobie telefon z wysuwaną klawiaturą qwerty. Aktualnie mam SE Xperia mini pro. Jestem ...
|
8677 |
1 |
Witam Zamierzam kupic telefon do 700 zl ( 1000 to max )i chce zeby posiadal ...
|
8677 |
1 |
chciałbym się dowiedzieć co to jest za telefon. Możecie pomóc?
|
8644 |
2 |
Tagi tematów by Puchatek •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | |
 |
halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji
OnePlus Nord 4 – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Elegant 2 – test, recenzja
Sony Xperia 1 VI – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Adventure – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Tool – test, recenzja
Router 5G Deco X50-5G – test, recenzja
Router MERCUSYS MB230-4G test, recenzja
Motorola edge 50 PRO – test, recenzja
Kamera TP-Link Tapo C520WS – kamera do monitoringu – test, recenzja
MONTIS MT009 – ładowarka USB – test, recenzja