|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako telefon |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Zamierzam kupić telefon dotykowy w granicach 700zł, wymagam od niego aby posiadał wytrzymałą obudowę, ekran ...
|
12394 |
4 |
Zapraszam na strone Kliknij Tutaj Znajdziecie tam ciekawe aplikacje i gry na swój ...
|
12388 |
0 |
Witam. Poszukuję telefonu, który będzie posiadał następujące wyposażenie: - wifi, - gps, ...
|
12361 |
2 |
Witajcie. Poszukuję dobrego nowego (ewentualnie lekko używanego) telefonu Moje "wymagania" -aparat 2+mpx(obecnie mam ...
|
12352 |
5 |
|
12316 |
3 |
Poszukuje telefonu do ok. 400 zł. Szczegóły: - Nie zależy mi na ...
|
12256 |
4 |
Dzień dobry / hej. Może ktoś mógłby mi coś doradzić. [br ...
|
12211 |
4 |
jaki polecalibyście telefon do 400zł z bluetoothem, WAPem, obsługą Javy, pamięć ok. 2 MB (większa ...
|
12211 |
3 |
Witam! Przeszukałem forum, ale nic na ten temat nie znalazłem. Mam taki problem: ...
|
12124 |
2 |
J/W + cena jaką jestem gotów dać to około 300zł. Prosiłbym o pomoc, który ...
|
12055 |
2 |
witam wszystkich jak już w opisie wspomniałem poszukuje telefonu w którym ...
|
12001 |
2 |
Witam bardzo interesuje mnie co to za model telefonu szukałam ale nie moge znaleźć ... ...
|
11962 |
4 |
Pomóżcie! Mam Samsunga SGHX 200. Muszę go codziennie ładować, mimo że wcale go tak mocno ...
|
11905 |
2 |
Masz numer w PLAY? Wyłącz i włącz telefon: https://blogplay.pl/2018/01/wylacz-i-wlacz- telefon/ ...
|
11875 |
0 |
Mam pytanie, jak sprzedać telefon Sony Ericson T230 w mixplusie, gdzie zostało jeszcze 9 miesięcy ...
|
11834 |
1 |
Tagi tematów by Puchatek •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 6 | |
 |
halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji
OnePlus Nord 4 – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Elegant 2 – test, recenzja
Sony Xperia 1 VI – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Adventure – test, recenzja
Smartwatch myPhone Watch Tool – test, recenzja
Router 5G Deco X50-5G – test, recenzja
Router MERCUSYS MB230-4G test, recenzja
Motorola edge 50 PRO – test, recenzja
Kamera TP-Link Tapo C520WS – kamera do monitoringu – test, recenzja
MONTIS MT009 – ładowarka USB – test, recenzja