Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Play 

siwy_ - Czw Mar 29, 2007 22:40
  ale mi chodziło czy Play zrobił jakieś specjalne promocje dla tych, którzy przejdą z Ery do nich.
												 lookass - Pią Mar 30, 2007 13:12

| siwy_ napisał/a: | 	 		  | ale mi chodziło czy Play zrobił jakieś specjalne promocje dla tych, którzy przejdą z Ery do nich. | 	  

raczej nie
												 rastamike - Pią Mar 30, 2007 14:18
  dostałem smsa z pley ze jak do nich przejde to dodtatkowo dostane 150min na 3 miechy, mało opłacalne
												 lookass - Pią Mar 30, 2007 19:00

| rastamike napisał/a: | 	 		  | dostałem smsa z pley ze jak do nich przejde to dodtatkowo dostane 150min na 3 miechy, mało opłacalne | 	  

mozesz podac dokladna tresc i nr wz ktorego to dostales?
												 rastamike - Pon Kwi 02, 2007 07:34
  już nie wiem jaka treść była bo skasowałem smsa tego, a od numeru jakiegoś 444
												 doma - Pon Kwi 02, 2007 12:39
  specjalna oferta dla osób, które zrezygnowały z umowy z Erą ma sie podobno dopiero pojawić...nie spotkałąm sie nigdzie z jakimiś oficjalnymi info na ten temat:)
												 lookass - Pon Kwi 02, 2007 15:00

| doma napisał/a: | 	 		  | specjalna oferta dla osób, które zrezygnowały z umowy z Erą ma sie podobno dopiero pojawić...nie spotkałąm sie nigdzie z jakimiś oficjalnymi info na ten temat:) | 	  

Mi sie wydaje ze nie bedzie to oficjalne bo byloby to nieuczciwe i nie etyczne
												 pepi - Pon Kwi 02, 2007 15:53
  Ktoś narobił niezłego zamieszania w tej sprawie... ERA nie wypowiada się w ogóle na ten temat... A Play potrzebował rozgłosu     
												 MaciaSS - Pon Kwi 02, 2007 20:44
  ..ahahahahhahahahahahhahaha                      
												 pepi - Pon Kwi 02, 2007 22:30

| MaciaSS napisał/a: | 	 		  ..ahahahahhahahahahahhahaha                        | 	  

ciekawy post    moderatorowi nie wypada MaciaSS  
												 MaciaSS - Wto Kwi 03, 2007 07:02
  Witaj Pepi,

..soRRki za tego posta, ale rozbawiła mnie na maxa ta wiadomość..nikt nic nie wie, a PLAY czerpie z tego korzyści        

PozdroFFki   
												 doma - Wto Kwi 03, 2007 10:54
  cóż...według nie nawet jeśli nie będzie specjalnej oferty dla testerów to Play na tym skorzysta...cześć osób skorzysta z możliwości opuszczenia Ery i przejdzie do innych operatorów, min do Play...
												 pepi - Wto Kwi 03, 2007 11:11
  Każda ściema jest dobra, aby się rozreklamować  
												 rastamike - Wto Kwi 03, 2007 13:12
  Zgadzam sie  1 zasada marketingu : nieważne co mówią ,ważne żeby nazwy nie przekręcili
												 angi - Wto Kwi 03, 2007 20:37
  bądź co bądź nieźle im to rozreklamowywanie wychodzi, bo wszędzie ich pełno   

| 

|  

|