Operatorzy: T-Mobile, Plus GSM, Orange, PLAY - Play 

pepi - Czw Mar 22, 2007 16:18

| Shoestring napisał/a: | 	 		  | Ceny mmsów to są bardzo rozsądne - 15 groszy to taniej niż sms w innych sieciach. | 	  

Wielki plusik dla Play za ceny mms-ów     
												 tola - Czw Mar 22, 2007 19:46
  Wieli plusik za to,co dowiedziałam sie dzis o ofercie Play- pracuja nad oferta transmisji danych-ma byc taniej:)Brawo dla nich.
												 MaciaSS - Czw Mar 22, 2007 21:58
  ..brawo brawo, ahhh ten PLAY..nowy na rynku, a tyle radości                      
												 pepi - Pią Mar 23, 2007 12:35

| MaciaSS napisał/a: | 	 		  ..brawo brawo, ahhh ten PLAY..nowy na rynku, a tyle radości                        | 	  

nie przesadzajmy   

będziemy ich bacznie obserwować  
												 MaciaSS - Pią Mar 23, 2007 12:53
  ..a jak..mam ich na oku               
												 rastamike - Pią Mar 23, 2007 14:04
  Ja ma na oku co zrobią inni, ale na razie to shit robią =) oby play jak najszybciej jakieś nowe ofert wypuściło
												 MaciaSS - Pią Mar 23, 2007 17:01
  ..poczekamy, zobaczymy..napewno coś się ruszy..i miejmy nazieję, że na Naszą korzyść         

Pozdrowionka   
												 doma - Nie Mar 25, 2007 16:33
  jeśli zmiany to tylko na lepsze dla klientó...wkońcu to oni napęszja rynek...a każdy wybiera to co jest dla nich najkorzystniejsze:)a co 6 do 8 tyg bedą sie pojawiać kolejne, mega promocje:)
												 MaciaSS - Nie Mar 25, 2007 20:09
  Witam,

To superaśnie, że co jakiś czas, będą bombardować rynek nowymi promocjami        , i tak powinno być            

Pozdrawiam   
												 pepi - Nie Mar 25, 2007 21:51

| doma napisał/a: | 	 		  | a co 6 do 8 tyg bedą sie pojawiać kolejne, mega promocje:) | 	  

hę??     no to ja chcę widzieć te promocje    tylko niech nie zbankrutują  
												 MaciaSS - Nie Mar 25, 2007 22:18
  ..heh nie powinni zbankrutować    ..maja zajebisty kapitał i konkretne plany..będzie dobrze        

Pozdro   
												 rastamike - Pon Mar 26, 2007 07:17

| MaciaSS napisał/a: | 	 		  | ..maja zajebisty kapitał i konkretne plany.. | 	  

czy znasz może jakieś szczegóły ??
												 MaciaSS - Pon Mar 26, 2007 10:22
  Witam serdecznie,

Co do ich planów, to cały czas będą wymyślać zupełnie nowe, naprawdę atrakcyjne promocje, ale szczegółów nie chcą zdradzić, a co do ich kapitału, to wynosi:

18 050 000,00 złotych         , więc myslę, że jeszcze nie raz miło Nas zaskoczą    .

Pozdrawiam   
												 tola - Pon Mar 26, 2007 17:03
  Mi tez sie wydaje,ze zaskocza nas niezle jeszcze nie raz.Widac,ze kontroluja rynek-szybka odpowiedz na wpadke ery i opracowywanie oferty dla tych,ktorzy odejda do ery i przechodza do Play, no i te pakiety transmisji danych:)Są szybcy i warto z nimi być
												 MaciaSS - Pon Mar 26, 2007 18:04
  ..nie no bez przesady 	  | tola napisał/a: | 	 		  | kontroluja rynek | 	  . Robią coś, żeby pokazać się z jak najlepszej strony i za to szacuneczek dla nich        , a czy warto z Nimi być czas pokaże..myślę, że będzie dobrze             

Pozdrawiam   

| 

|  

|