| 

| Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Nowoczesny tel z aparatem :D

MaciaSS - Czw Mar 15, 2007 15:59

..no może mu sie uda..niech zagada do nich..kto wie
     pepi - Czw Mar 15, 2007 16:12

chłopak jest przedsiębiorczy
   zmiksowany - Czw Mar 15, 2007 21:23

hehehe to może kolega będzie sam robił jakieś nowe fony do plusa-zatrudnia go na umowę zlecenie i bedzie trzepać hajsiwo:D
 MaciaSS - Czw Mar 15, 2007 21:40

Witam,
 hehe w sumie z jego zupełnie innymi, superaśnymi innowacjami technologicznymi, kto wie
    ..może faktycznie byłby jednym z najbogatszych ludzi w Polsce       pepi - Czw Mar 15, 2007 23:13

kurde... zaraz do niego piszę na gg

tylko jak on zareaguje na to, że to zdjęcie tu jest
     MaciaSS - Pią Mar 16, 2007 08:02

Witaj Pepi,
 Powiedz mu, że go promujesz jako projektanta na stronie halohalo.pl i myślę, że nie powinien się gniewać..wręcz przeciwnie..powinien być dumny i wdzięczny, no i wisi Ci piFFko za reklamę
   PozdroFFki
   pepi - Pią Mar 16, 2007 13:44

Przynajmniej forum się rozreklamuje
     MaciaSS - Pią Mar 16, 2007 18:49

Witaj Pepi
  , Musimy dbać o Nasze forum i polecać je jak największej ilości osób, nie piszą na forum z każdym problemem..zawsze coś wymyślimy i napewno im pomożemy
  . Pozdrawiam
   pepi - Pią Mar 16, 2007 23:00

uwierz mi, że reklamuje
  to forum i http://www.forum.jestemtu.pl/index.php  (przy okazji reklamuję drugie ciekawe forum). Hm... trzeba by się pobawić w spamowanie tym linkiem na jakichś tam forach...
 Damy radę
       MaciaSS - Sob Mar 17, 2007 18:49

Pepi.. kto jak nie MY
   ..pewnie że damy rade i jeszcze im wszystkim pokażemy i wypromujemy NASZE halohalo
       PozdroFFki i oby tak dalej
   darkgee - Wto Wrz 25, 2007 20:04

Mój kumpel wymyślił kiedyś coś podobnego. Do Nokii 3310 przykleił taśmą bezbarwną kamerę ( taką małą z możliwością robienia zdjęć) i mp3. Zajedwabiście to wyglądało jak z takim czymś chodził po szkole. Albo inny pod klawisze Nokii 3200 albo 3510i wkładał kolorową bibułę aby świeciły się na różne kolory. Nawet  fajnie to wyglądało
 Pimper - Pią Mar 04, 2016 12:33

troche niczym telefon dilera
 nowakowski912 - Czw Cze 04, 2020 14:55
 Temat postu: Re: Nowoczesny tel z aparatem :D

| pepi napisał/a: |  	  | Co sądzicie o nowoczesnym telu mojego kumpla??     wiem, wiem - pomysłowy chłopok
   | 

Haha bardzo pomysłowe, pozdrawiam!
 fotograf ślubny Katowice
 fotograf ślubny Kraków
 fotograf ślubny Kielce
 fotograf ślubny Warszawa
 fotograf ślubny Przemyśl

|  | 
 |  |