| 

| Telefony komórkowe, smartfony, akcesoria - jakie wybrać? - Telefon z Szwecji

mobyk - Śro Sie 08, 2007 15:06
 Temat postu: Telefon z Szwecji
 Witam
 Chciałbym uzyskać informacji czy telefon sprowadzony z Szwecji będzie działał w Polsce w sieci era ---- jeśli nie to co potrzeba aby działał
 POZDROWIENIA
 MaciaSS - Śro Sie 08, 2007 18:26

Witam serdecznie,
 Napisz mi jaki to model telefony i w jakiej sieci chodził w Szwecji ?
 Pozdrawiam
   mobyk - Śro Sie 08, 2007 18:42

| MaciaSS napisał/a: |  	  | Witam serdecznie, Napisz mi jaki to model telefony i w jakiej sieci chodził w Szwecji ?
 Pozdrawiam
   | 

Nad modelem się nie zastanawiałem ale chyba będzie Seri „N” bo telefon będzie nowy ze sklepu bez abonamentu
 Pozdro
 MaciaSS - Czw Sie 09, 2007 11:17

Witam serdecznie,
 ..jeżeli telefonik nie będzie miał simlocka, to wystarczy, że wgrasz sobie polski język i powinno być okej.
 ..ale gdyby jednak okazało się, że ma simlocka, to w dobrych serwisach GSM ściągają simlocki z telefonów BB5 i odrazu na miejscu zrobiliby Ci wszystko, żeby telefonik hullał w Polsce
  . Pozdrawiam
   mobyk - Czw Sie 09, 2007 16:08

| MaciaSS napisał/a: |  	  | Witam serdecznie, ..jeżeli telefonik nie będzie miał simlocka, to wystarczy, że wgrasz sobie polski język i powinno być okej.
 ..ale gdyby jednak okazało się, że ma simlocka, to w dobrych serwisach GSM ściągają simlocki z telefonów BB5 i odrazu na miejscu zrobiliby Ci wszystko, żeby telefonik hullał w Polsce
  . Pozdrawiam
   | 
 czy taka operacia zdjecia simlocka  jest droga bo mam mozliwosc kupna nokii 6230i za 89 pln
 MaciaSS - Pią Sie 10, 2007 13:19

Witam serdecznie,
 ..to kup tą Nokię 6230i
      . Co do zdjęcia simlocka z telefonów BB5 cena waha się od 150 do 400złotych..zależy gdzie, więc warto poszukać jak najtaniej
  . Pozdrawiam

|  | 
 |  |