| 

| Nokia, Lumia - Nokia N80, warto?

SimeK - Czw Gru 27, 2007 12:31
 Temat postu: Nokia N80, warto?
 Tak jak w temacie

To będzie mój pierwszy fonik z symbianem.

+ i - tego aparatu
   MaciaSS - Pon Gru 31, 2007 09:50

Witam serdecznie,
 N 80 - naprawdę bardzo fajny telefonik, troszke bajerów no i Symbian - pamietaj tylko, że jak mu powgrywasz full jakiś zbędnych Ci programów, i zawalisz go jakimis pierdołami, to bedzie Ci troszkę zamulał i z deka się przycinał..
 Ogólnie telefonik średnio awaryjny i warty polecenia
       Pozdrawiam
   SimeK - Pon Gru 31, 2007 12:29

Zamówiłem go sobie i czekam

Mam nadzieje, że nie nawali mi
   MaciaSS - Śro Sty 02, 2008 12:14

Witam serdecznie,
 ..napewno będziesz zadowolony - to naprawdę fajna maszynka
       Pozdrawiam
   Tomek88 - Pon Mar 03, 2008 21:30

Witam!
 Planuje zakup N80. Moje pytanie dotyczy przede wszystkim baterii w tym telefonie: na ile wystarcza?
 Wszelkie uwagi dotyczące plusów i minusów tego telefonu będą bardzo miło widziane(jak się korzysta, co przeszkadza, czy tworzą sie luzy itd).

P.S. Jakie są zasadnicze różnice pomiędzy n80 N80 ie?

Z góry dzięki.
 MaciaSS - Pon Mar 03, 2008 21:57

Witam serdecznie,
 Bateria różnie..zależy jak często używasz telefonu..od 2-4 dni maxymalnie, ale licz się z tym, że ma dość spory wyświetlacz, niezłej rozdzielczości i ogólnie potrzebuje troszkę energii
  i bateria może różnie 3mać..jak często dzwonisz, pstrykasz fotki i piszesz esemesy to licz się z tym, że może byc tak że co wieczór będziesz ładował baterie  . Co do samego telefonu - jest to naprawdę fajna maszynka, dobrze zrobiona, technicznie dopracowana i posiadająca dość dobrą elektronikę w środku..jeżeli będziesz go szanował to Ci długo posłuży  to naprawdę dobry slayder Nokii      . Luzy się raczej nie tworzą, musisz się bardzo postarać żeby coś tam wyluzować... Co do różnicy..ta druga to Internet Edition..ale w Polsce to i tak bardzo kuleje więc raczej bym na to nie patrzył  . Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pisz na forum..napewno ktoś Ci pomoże    :) . Pozdrawiam
   Tomek88 - Pon Mar 03, 2008 22:29

Wielkie dzięki
   Jestem już prawie zdecydowany...
 MaciaSS - Pon Mar 03, 2008 22:30

Witam serdecznie,
 Cieszę się że mogłem jakoś pomóc
   Pozdrawiam

|  | 
 |  |